Miksi valita TEXA

Olemme suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva perheyritys, joka on palvellut asiakkaita jo yli 30 vuotta. Asiakkaidemme turvallisuus on meille sydämen asia.

Määritämme oikeat turvallisuusratkaisut yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on tarjota paras asiakaskokemus kehittämällä ja toimittamalla turvallisuusratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti ja viivytyksettä yhä kaupungistuvammassa ympäristössä.

Autamme asiakkaitamme parantamaan asumisturvallisuutta. Panostamme vahvasti palveluliiketoimintaan tarjoamalla esimerkiksi kokonaisvaltaista suunnittelu- ja dokumentointipalvelua, avainhallintapalvelua, sekä huolto- ja kunnossapitopalvelua.

Noudatamme toiminnassamme ISO9001- laatujärjestelmää,  ISO14001-ympäristöjärjestelmää, sekä työterveyden ja toiminnallisen turvallisuuden osalta OHSAS 18001 –vaatimuksia.

TEXA® Lock Around the Clock 24/7 päivystyspalvelu

SOITA PUH. 020 365 247

Modernit kulunhallintajärjestelmät tuovat turvallisen työympäristön.

TEXA – Turvaexpertit

MIKSI VALITA TURVAEXPERTIT

6 SYYTÄ VALITA MEIDÄT

Kehitämme palveluitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olemme suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva kasvuyritys.

Meillä on parhaat vasteajat – tarvittaessa meidät saa paikalle jo tunnin kuluessa tilauksesta.

Kun haluatte yhteistyökumppanin, joka on sitoutunut parhaaseen palveluun, lyhyeen vasteaikaan ja uusimpiin tekniikoihin, ota yhteyttä meihin!

LUOTETTAVUUS

Olemme luotettava tilaajavastuulain edellyttämien velvoitteiden alainen yritys. Liiketoimintamme on laadukasta ja vakaata. Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus.

LÄPINÄKYVYYS

Raportoimme avoimesti ja oikea-aikaisesti toiminnastamme, sekä sen positiivisista ja negatiivista vaikutuksista ympäristöön, ihmisiin ja talouteen niin, että tieto on helposti kaikkien saatavilla.

TURVALLISUUS

Olemme turvallinen suomalainen palveluntuottaja. Kaikilla yrityksemme työntekijöillä on voimassa oleva turvasuojaajakortti. Yrityksellämme on Poliisihallituksen myöntämät voimassaolevat turvallisuusalan- ja vartoimisliikkeen elinkeinoluvat.

VASTUULLISUUS

Olemme yrityksen arvojen mukaisesti vastuullinen toimija. TEXA Green strategia tähtää yrityksen ympäristökuorman todennettavaan pienentämiseen kierrätyskelvottoman jätteen, sekä ajoneuvojen päästön osalta tehostamalla resurssien uusiokäyttöä kierrätyksen avulla ja pienentämällä toimitilojen energiankulutusta seuraavan viisivuotiskauden aikana.

VISIOMME

Kun kyse on ihmisten turvallisuudesta, emme jätä asiakkaitamme pulaan. Haluamme tarjota parasta palvelua parhaaseen vasteaikaan.

Meillä työskentelee ammattitaitoista henkilökuntaa jota koulutamme säännöllisesti. Kauttamme saatte aina teille sopivimmat turvatekniikan tuotteet.

Olemme arvojemme mukaisesti turvallinen, luotettava, rehellinen ja vastuullinen toimija.

POSITIIVISET PALAUTTEET

”TEXAn asiakaspalvelu on nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä” (Urakoitsija)

”Projekti- ja asennustiimi ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Heidän toimintansa työmaalla on loistavaa” (Vastaava mestari)

Oikeanlainen lukitus turvaa ja suojelee omaisuuttasi.

TEXA – Turvaexpertit

TUOTEVALIKOIMAAMME

Palvelujamme

Avainhallintapalvelut

Avainhallintapalveluumme kuuluvat kiinteistön turvamateriaalien asianmukainen säilytys ja kaikkien lukostoissa tehtävien muutosten dokumentointi.

Suunnittelupalvelut

Teknisen suunnittelupalvelun tavoitteena on laatia kiinteistön turvateknisistä järjestelmistä ja oviympäristöstä suunnitteluohjeistukset ja tekniset suunnitelmat.

Kartoituspalvelut

Kartoituspalvelun kautta on tavoitteena saada tieto kiinteistöä palvelevista lukitus- ja turvateknisistä järjestelmistä.

Lukitussuunnittelupalvelu

Lukitussuunnitelma antaa asiakkaalle eniten silloin, kun suunnittelija toimii yhteistyössä asiakkaan kanssa jo projektin tarvekartoituksessa.

Pääkäyttöpalvelut

Helpottaaksemme arkeasi ja mahdollistaaksemme teille ydinliiketoimintaanne keskittymisen, pidämme kaikki lukitus- ja turvallisuusjärjestelmänne ajan tasalla ja toimintakuntoisina.

Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ammattitaitoista palvelua vuoden jokaisena päivänä.

Asiantuntijapalvelut

Meille tärkeää on asiakkaidemme turvallisuus, sekä asiakkaan oman liiketoiminnan turvaaminen ja mahdollistaminen.

Koulutuspalvelut

TEXAn koulutuspalveluiden avulla varmistat lukitus- ja turvallisuusjärjestelmäsi parhaan mahdollisen käytön ja liiketoimintaasi koko järjestelmän elinkaaren ajan tukevan osaamisen.

Ei vain lukitusratkaisuja, vaan digitaalisen turvallisuuden edelläkävijäpalveluita.

TEXA – Turvaexpertit

PALVELUKSESSANNE

Haluatko mukaan huipputiimiin?

TEXA – Turvaexpertit